2 jul 2011

RÀDIO OP

Els alumnes de sisè han fet al llarg del curs un taller de ràdio. Ha consistit en crear un magazine amb notícies, acudits, cançons, publicitat, entrevistes i reportatges de diferents temes.
Han treballat molt i el resultat és molt bo. Llàstima que el so no és gaire clar. La propera vegada el programa serà millor.
Amb tots vosaltres el programa "A LA DE SIS FEM RÀDIO" de la RÀDIO OP.



Untitled from ciclesuperiorcinque on Vimeo.

6 comentarios:

Margarita 6è dijo...

Ha sigut molt divertit fer ràdio!!

Elena 6è (alumna) dijo...

El que més m'agradat ha sigut buscar les músiques de fons i les de l'apartat que hem fet l'Alfredo i jo.

Mireia (6º o ex-ALUMNA...) dijo...

Quan vaig haber de cridar, em va fer vergonya perque vaig tindre que practica en la escola els crits i tenia por que vingues algú correns a preguntar si habia passat alguna cosa... jeje.

Gaietà dijo...

M'ha agradat molt fer el programa de ràdio amb tots els meus companys i m'agradat molt fer els anuncis sobretot l'últim en el que m'he rigut molt

kimberly dijo...

A sigut una experiensa inolvidable.... M'ha agradat molt traballar am els meus amics... Es una cosa de les que mai podr ovlidar...

Maria dijo...

Hola! Sóc la Maria Bastidas que guai que al final ho hagueu fet, disfruteu del temps que es passa a l'escola que es el més divertit , una forta abraçada a tots i totes! i estudieu que m'han dit que la professora es molt estricte ;)