25 sept 2008

Programes de ràdio. Digues COM

25 de setembre i 26 de setembre


Hem parlat en un programa de ràdio DIGUES COM!



Hem vist les instal·lacions, els llocs on s'escriuen les notícies, les sales on es diuen les notícies o es graven els programes, i el gran ordinador central que ho controla tot.

COM Ràdio


Avui 25 de setembre hem anat a COM Ràdio

18 sept 2008

AQUEST ESTIU
Vaig anar aquest estiu al Tibidabo amb el Marc i vam montar a la muntanya russa i als auto de xoc. Com el Marc no volia anar a l'hotel Crugger, se'n va anar al vaixell pirata.
Gabriel 6è
VACANCES A PALS
Aquestes vacances he anat a Pals amb la Camila
i també vam anar a un càmping que es deia Mas Patoxas. També va venir la Andrea i vam estar les tres al càmping. Ho vam passar molt bé, anàvem a la piscina quasi tot el dia i per la nit feien discoteca .
Sofia 6è
LES VACANCES
Aquestes vacances han estat molt bé, he anat a molts llocs diferents d'Espanya y m'ho he passat molt bé.
Laia S. 6è
L'ESTIU
Aquest estiu vaig estar a casa fent els deures de l'escola i ajudant a la mare cuidant al meu germà petit.
Un dia vam anar a la Illa Fantasia i m'ho vaig passar d'allò més bé.
Jennifer 6è
EL MEU COTXE
Quan era petitó volia tenir un cotxe però els meus pares només compraven cotxes de joguina.
Quan ja era gran intentava treure'm el carnet de conduir però no hgi havia manera, per molt que ho intentés no ho aconseguia. A la sisena vegada, per fi ja el tenia. Ara només calia tenir un cotxe. Pel meu aniversari els meus pares me'l van regalar.
Felipe 6è
ELS PRIMERS DIES DEL CURS
El primer dia d’escola,tots estàvem esperant al portal de l’escola a que obrissin la porta.
Quan tots vam anar a la classe que li tocava,ens van donar a tots una carpeta,l’agenda i el carpesà de color rosa, no era rosa fluix, sino que era de color rosa mexicà.
Van passar tres dies i al quart dia que va ser dijous per la tarda,mentre gravaven uns periodistes de la televisió la sortida de l’escola, una nena davant la porta passava corrent i va caure i també la van gravar. Sabeu qui era, doncs jo.

Fátima

AQUEST ESTIU
Les vacances d’aquest any m’han agradat molt. He anat a L’Aqualeon i al Port aventura. Però el que més m’ha agradat ha sigut anar al Port aventura perquè hi ha unes atraccions molts xules. Vaig estar tot el dia. L’atracció que més em va agradar va ser el Tutuki Splash. Va ser divertit però em vaig mullar tota.

Elisabeth 6è

LES MEVES VACANCES
Les vacances d’aquest any han estat força bé perquè m’ho he passat bastant bé sobretot el mes de juliol i el de setembre, en que he jugat molt amb els meus cosins, he anat en bicicleta i he jugat a futbol. Per cert, la meva tieta també jugava amb nosaltres i ens feia riure molt perquè ho feia malament. L’agost no tant perquè vaig anar a Andalusia amb els meus avis i com no tenia amics em vaig avorrir una mica.

Daniel V. 6è
L'ANY PASSAT
Recordo quan anàvem a cinquè.
La Elena ens va ensenyar moltes coses a cinquè per exemple a montar un ordinador , crear una carpeta per a nosaltres sols, ens va ensenyar moltes coses però no m’en recordo de la majoria i és una llàstima perquè em podrien ajudar a fer moltes coses.
Christian 6è
DE VACANCES A PALS
Tot va començar el dimarts, quan va arribar l’Andrea al càmping Mas Patoxas.
La Sofia i la Camila l’esperaven allà, quan va arribar van anar les tres contentes cap el boungalow felices d’estar juntes . En aquell petit moment va començar una aventura que duraria uns quants dies.
Camila i Andrea 6è



LES MEVES VACANCES
Aquest estiu he anat de vacances a Peñiscola i m’ho vaig passar molt bé ,a la platja. Als matins anàvem a la platja, per les tardes feia una mica de deures perquè feia molta calor per sortir i per les nits anava sempre a donar una volta pel passeig, pel castell i cada dia era quasi més divertit que l’anterior. Vaig anar quinze dies.


Sergio Del Olmo 6è


UN NOU CURS COMENÇA
2008-09

Un camí per fer junts